Tour de Swiss

Jeg bliver ved med at vende tilbage til mine fotos fra en fantastisk flot reportagerejse, som jeg var på for et par år siden i det skønne Schweiz. Sammen med journalist Lise Petersen kørte jeg med Bernina Expressen ned gennem Val Poschiavo, fra det høj alpine i ca 2600 m hoh, ned gennem dalen til den italienske grænseby Tirano, i 550 m hoh. Jernbanen er en af Europas højest beligende og er i 2008 kommet på UNESCO´s verdens arv liste. Selve togturen er en fantastisk oplevelse, med den lange røde togstamme som snor sig med de mange sving ned gennem en lige så storslået natur. Der er mange små "trinbrædt" og stationer undervejs, så man kan stå af og på toget og gøre noget af vejen til fods eller på mountainbike via små snoede skovstier. Turen er helt klart i top 10, over steder som jeg gerne vil vise min familie.